Македонија

Природата го врати ѓубрето кое во минатиот период било фрлано во Охридското езеро

Ветерот кој пред два дена и во текот на вчерашниот ден дуваше во Охрид, придонесе за големи бранови на брегот на Охридското езеро.

Купишта ѓубре завршија на брегот на езерото, покажувајќи ја негрижата на луѓето.

Природата едноставо го врати ѓубрето кое во минатиот период било фрлано во Охридското езеро.

Тагови

Поврзани вести