Македонија

Прекрасна глетка: Стадо диви коњи на Козјак (фото)

Македонија има магична природа и богатство од животински свет, а овие прекрасни фотографии се доказ за тоа.

Стадо диви коњи пријатно изненадувањена Козјак

Стадото диви коњи на Козјак:јз

prekrasna-gletka-stado-divi-konji-na-kozjak-foto-02.jpg

 

prekrasna-gletka-stado-divi-konji-na-kozjak-foto-03.jpg

 фото: Фејсбук Аурора Козјак

Тагови

Поврзани вести