Македонија

„Партизанска“ претворена во депонија за градежен шут

Не престануваат реакциите на граѓаните за неправилно исфрлање на градежен шут, овојпат на две локации на булеварот „Партизански одреди“.

Според објавата во групата „Ѕид на комуналниот срам“, еко-патролата на терен им дала на сторителите два дена да го отстранат шутот од јавните површини.

Тагови

Поврзани вести