Енергетика

Одсега ќе може да готвите на сонце (видео)

Соларна кујна, новиот патент на компанијата "гоу сан"

Новиот патент на компанијата Гоу-сан е соларна кујна со која ќе можете да готвите на сонце.Ова е навистина практичен производ кои лесно може да го транспортирате и не зафаќа многу простор

 

Тагови

Поврзани вести