Патувања

Нова туристичка атракција во Виетнам

Златниот мост стана нова туристичка атракција во Виетнам. Тој претставува хит меѓу локалните жители, но и странците.

Виетнам

Златниот мост во Виетнам е сместен на планините во централен Виетнам. Две огромни раце држат патека поставена на златна основа високо над врвовите.Архитектите соопштуваат дека во иднина сакаат да направат и сребрен мост, кој би ја претставувал „Божјата коса“.

Тагови

Поврзани вести