Македонија

Над 10 илјади граѓани во Македонија се во самоизолација

Македонија периодов се справува со корона вирусот, од кај над 100 лица се заболени а тројца пациенти починаа.

Бројот на лица во самоизолација достигна 10.414, а мерката не ја почитувале 149 лица.

Тагови

Поврзани вести