Забава

Мечка го запре сообраќајот во Црна Гора

Мала мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора, како што може да се види на видео објавено на социјалните мрежи.

„Оди, оди младенче, може да биде опасно“, возбудено рече една жена во автомобилот додека збунета мечка стоеше на две нозе на сред пат, покрај другите автомобили

Тагови

Поврзани вести