Македонија

Камиони истураат шут во заштитената зона во Карпош

Фотографии од камиони кои истураат шут во заштитната зона на кејот на Вардар во Карпош 4, денеска беа споделени во групата „Заедно, за заштита на зеленилото во Карпош“, по што членовите повикаа на протест овој петок пред “Ситимол”.

Тагови

Поврзани вести