Македонија

Индустриски објект за рециклирање изгоре во Матејче

Индустриски објект за рециклирање картон вчера бил опожарен во селото Матејче, липковско.

Како што инфромираат од Регионалниот центар за управување со кризи, петмина пожарникари со две противпожарни возила интервенирале во период од 17:30 до 20:30 часот.

Причина за пожарот како и матрејалната штета дополнително ќе се утврдува.

Тагови

Поврзани вести