Фото

Заливот Фанг Нaга беј во Тајланд

Заливот Фанг Нaга во Тајланд,  лежи помеѓу копното на јужниот дел на Тајланд и островот Пукет . Познат како Национален парк Ао Фанг Нга, се карактеризира со варовнички карпи и карпести формации, како и шуми од мангрова и мали острови.

Тагови