Патувања

Естонија-песочни плажи, колоритна архитектура и живописни пејсажи

Со песочни плажи, колоритна архитектура, живописни пејсажи и богат културен и лингвистички диверзитет помеѓу населиние од 1,3 милиони жители, Естонија станува една од најпривлечните земји во Европа.

Најдобриот начин да ја доживеете земјата на вистинскиот начин е да ги посетите најпознатите места и да ги пробате традиционалните јадења кои ќе ги задоволат Вашите сетила.

Ако досега не ве убедивме зошто да купите карта за Естонија погледнете ги следните фотки објавени на „Instagram“ и сигурни сме дека утре веќе ќе барате хотели и авионски карти.

Задлабочете се во убавините на Естонија:

Тагови

Поврзани вести