Природа
Trending

Елени преминуваат езеро (видео)

Прекрасна гледка на елени кои преминуваат преку езеро во Пенсилванија

Блазе си на оние кои имаат среќа да погледаат ваква прекрасна гледка на крдо елени кој преминуваат преку езеро во нивна непосредна близина.

Погледнете го видеото:

 

Тагови

Поврзани вести