ЕКО бизнис

Еко хотел – струја обезбедува со ротирање во океан

Неговата невообичаена движечка карактеристика ја користи електричната енергија преку ротирање во согласност со морската струја

Овој еко – пловечки хотел својата енергија ја генерира со ротирање во океанот.

Неговата невообичаена движечка карактеристика ја користи електричната енергија преку ротирање во согласност со морската струја.

Тагови

Поврзани вести