Вести

ЕКОБАЛАНС-Видео занимливости од светот

Во Холандија, речисти 25 отсто од патувањата се со велосипеди. Тоа било инспирација за Јан Гуневег, дизајнерот на Bough Bikes, кој претходно изработувал мебел, и решил дека топлината на дрвото може да се искористи во секојдневното возење велосипед…

Тагови

Поврзани вести