Македонија

Децата од Железара го исчистија ѓубрето во населбата

Жителите на Железара, предводени од децата од населбата го презедоа здравјето и безбедноста во свои раце. На социјалните мрежи објавени се фотографии како жителите на овој дел од Скопје самите го чистат ѓубрето околу зградите.

Тагови

Поврзани вести