Македонија

(Видео) Гостивар се гуши во ѓубре!

Гостиварчани се задушуваат во сопственото ѓубре. Каналот за наводнување е толку потрупан и затнат, што ни оние кои сакаат да го исчистат не можат, бидејки е полн со смет и пластика.

Погледнете ја негрижата кон природата и несовесното однесување на жителите:

Тагови

Поврзани вести