Македонија

Без струја утре повеќе делови од Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Центар, Сарај, Кисела Вода, Бутел и Гази Баба, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 08:00 до 16:00 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од улицата „Лисец” (после пругите), Општина Аеродром.

Во периодот од 09:00 до 10:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Христо Смирненски” бр.19, 20, 25, 27,28, 29 и други, Општина Центар.

Во периодот од 08:30 до 13:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од селото Глумово., Општина Сарај.

Во периодот од 06:00 до 09:00 часот бе струја ќе остане казино ГЛОБАЛ ГАМИНГ на улица „Иван Козарев” бб., Општина Кисела Вода.

Во периодот од 10:00 до 12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на улиците „Никола Вапцаров” бр.13 и бр.15; и „Димитрие Чуповски” бр.10, Општина Центар.

Во периодот од 10:00 до 12:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Скоевска” (кон Радишански Пат), Општина Бутел.

Во периодот од 12:00 до 15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата „28″ во Радишани (позади црквата), Општина Бутел.

Во периодот од 08:30 до 09:30 без струја ќе останат корисниците од улицата „Сердарот”, од вкрстувањето на улицата „Сердарот” со улицата „Иван Хаџиниколов” (кон каналот), Општина Кисела Вода.

Во периодот од 07:30 до 13:00 часот без напојување со електрична енергија ќеостанат корисниците од улиците :11,12,13,14,15,17,18,19,20,21,35,36,37,38,39,40 и 84. во село Стајковци, Општина Гази Баба.

Тагови

Поврзани вести