Македонија

Без струја утре две улици во општина Гази Баба

Во период од 9 до 13 часот утре без струја ќе бидат две улици во општина Гази Баба.

Центарот за управување со кризи информира дека без струја ќе останат жителите на улиците Зендел Џемаил и Маџари во општина Гази Баба.

Тагови

Поврзани вести