Забава

Артист ја спојува својата уметност со реалноста и си поигрува со нашите умови

Пјетро Катаудела е италијански артист што открил интересен начин да ја документира убавината на светот со помош на своите таленти. За време на своите патувања, артистот го овековечува своето искуство преку цртежи кои потоа ги спојува со реални пејзажи за да создаде неверојатен 3Д ефект од најпознатите знаменитости. Погледнете дел од неговата неверојатна уметност и направете виртуелна прошетка низ светот…

 

 

Тагови

Поврзани вести