ЦЕНИ

Позиција: 1
Димензија: 720 x 90
Неделен закуп фиксни банери: 15.500 ден.
Закуп по CPM (1000 импресии): 150 ден.

Позиција: 2
Димензија: 720 x 90
Неделен закуп фиксни банери: 15.500 ден.
Закуп по CPM (1000 импресии): 150 ден.

Позиција: 3
Димензија: 300 x 600
Неделен закуп фиксни банери: 15.500 ден.
Закуп по CPM (1000 импресии): 150 ден.

Позиција: 4
Димензија: 300 x 250
Неделен закуп фиксни банери: 12.000 ден.
Закуп по CPM (1000 импресии): 100 ден.


*Цената не вклучува изработка на банер
*Банерите се појавуваат на насловна и внатрешна страна
*Наведените цени се без вклучен ДДВ 18%


Контактирајте нѐ