Фото

Фото

Земјата и Месечината „заробени“ во еден кадар

Еве како изгледаат Месечината и Земјата „заробени“ во еден кадар, на фотографијата настаната на 3. февруари оваа година.
Фото

Полжав

Фото

Избор на најсмешна фотографија од дивиот свет 2018

Натпреварот за најсмешна фотографија од дивиот свет ги избра своите финалисти за 2018 година. Од вкупно 2.000 кандидати беа избрани…
Фото

Фотографот Фабрис Герин со часови набљудувал поларна мечка, чекајќи го моментот да направи совршена фотографија

Фотографот Фабрис Герин со часови набљудувал поларна мечка на Северниот Пол, чекајќи го моментот да направи совршена фотографија. Наместо тоа,…