Здравје

Чај со кој нема да се разболите

Чајот од шипка е исклучително здрав, па затоа пијте го често.

Помага со големата количина витамин Ц, има повеќе од лимонот портокалот и пиперката заедно, па супер е за имунитет и против настинки и грипови во периодот на есен и зима.

Делува како природен аналгетик.

Тагови

Поврзани вести