Македонија

Ристиќ: Хорор сред населеното место Визбегово

Вчера снимав на ѓубриштето (оти ова не е депонија по терминологија) во Визбегово.

Горчливо искуство. Желудникот се уште не ми е вратен кај шо треба, анатомски.

Доколку градоначалниците и сите инволвирани во овој хорор во сред населено место не одговараат пред законот, стварно џабе прајме муабет!

Ние поставивме дим машина пред Влада за да им приближиме на глаучите како изгледа тоа да живееш у сред запалено ѓубриште и одма дојде и пожарна и полиција, во Визбегово луѓето со години дишат и живеат у отрови, не доаѓа никој.

Не може тоа така, другари!

Тагови

Поврзани вести