Забава

Жители на океанот

Карикатурата “Жители на океанот” на Гатис Слука ја прикажува реалната состојба на океаните во денешницата и го поставува прашањето кое секој однас треба да си го постави “каде одиме?”

Тагови

Поврзани вести